Etzil Tauri

Etzil Tauri

Geboren in Tarnock Toil en opgegroeid in een klein dorp net buiten de grote stad. Hij leerde op jonge leeftijd al omgaan met zwaard en boog, daarmee leerde hij in de bossen jagen en overleven in de natuur. Door zijn vele omzwervingen leerde hij ook veel over andere wezens, waar hij alleen maar meer over wilde weten. Op zijn 15e vertrok Etzil naar Tarnock Toil om daar te gaan werken. Hij heeft daar vijf jaar gewerkt. Eerst als hulpsmid, toen leerlooier en is daarna gaan werken als Stadswacht.

Op zijn 20e vertrok Etzil en trok hij de wereld in, gedreven door zijn passie voor kennis over Eronvé en vechtkunsten. Hij bezocht bijna elk gebied van Eronvé, op zoek naar kennis over het land, volkeren, wezens en hun gebruiken. Hij raakte vooral geïnspireerd door draken en hun krachten. Etzil had al door zijn opvoeding en training als stadswacht van Tarnock Toil een grote kennis van zwaardvechten voor hij aan zijn reis begon. Maar dat werd tijdens zijn reis alleen maar groter. Hij leerde verschillende vechttechnieken met verschillende soorten wapens.

Na jaren onderzoek ontdekte Etzil dat er in Navassa? een draak ooit was neer gestort en dat er zwaarden van de botten waren gemaakt. Deze lagen verscholen in een van de ruines. Hij trok onmiddellijk naar de stad, waar hij zijn zoektocht begon. Na enige tijd in Navassa en na zijn ontdekking ontmoette hij de elf? Mesydan Terúnyal? uit Yosugani?, die net als Etzil op zoek was naar die wapens. Ze besloten samen verder te zoeken. Na dagen en weken zoeken in boeken, geschriften en het uitkammen van de omgeving vonden ze een oude ruïne met geschriften en tekeningen van draken. Ze gingen naar binnen en op een stenen tafel lagen twee wapens. Mesydan pakte een dolk die de slachtoffers een brandende pijn laat voelen als ze geraakt werden en Etzil een zwaard met zwarte markeringen. Het zwaard bleek vervloekt en Etzil werd overmeesterd door helse pijnen en werd bezeten door een demon. Ze wisten de demon met behulp van een magiër op te sluiten in het linker oog van Etzil. Tot op heden is hij bezig met het zoeken naar een remedie voor zijn Demonen probleem.

Samen met Mesydan besloot hij een orde op te richten met als doel het vinden en het beschermen van de artefacten, genaamd “De Orde van de Draak”. Naast het vergaren van artefacten besloten ze ook mensen te trainen in vechtkunst, ze begonnen in Decapital City?, waar ze na een roerige tijd een vast kampement hebben weten op te bouwen.