Het Dodenrijk En Andere Werelden

Het Dodenrijk en Andere Werelden

Deze pagina is slechts een doorverwijs pagina waar alle pagina's over de verschillende werelden en dementi's die bestaan in Eronvé opgesomd staan om opzoekwerk te vereenvoudigen. De meeste van deze werelden zijn zeer moeilijk te bereiken en slechts weinig is over hun bekend, iets wat deste meer reden is om ze te onderzoeken IC. Alle pagina's staan opgedeeld in subcategorieën.

Spirituele Werelden

Dit zijn werelden zoals het Dodenrijk. Ze zijn gemaakt door de goden en sommige van hun worden nog altijd door hun bewoont. Er heen gaan is een gok want in de wereld van een God is men geheel onderworpen aan de genade van deze God.

Magische Werelden

Dit zijn werelden die geschapen zijn door de magie van stervelingen. Ze zijn over het algemeen veel minder stabiel dan spirituele werelden. Ze kunnen gemaakt worden door een groep of een enkele machtige magiër. Echter is dit geen kleine opgave en vaak gaat hier jaren voorbereiding aan vooraf om dan nog altijd een goede kans te hebben te mislukken en de magiër z'n ziel te verscheuren of hem een andere gruwelijk lot te schenken.