De Orde Van De Draak

De Orde van de Draak

Een orde opgericht in Decapital City door Etzil Tauri en Mesydan Terúnyal?, met het doel het vinden van artefacten met speciale van draken en beschermen van de artefacten tegen hen die ze willen gebruiken voor kwaad.

Etzil Tauri was een jonge reiziger, die geïnteresseerd was in Eronvé en zijn wezens. Hij reisde door heel Eronvé. Op zoek naar kennis over het land, volkeren, wezens en hun gebruiken. hij raakte vooral geïnspireerd door draken en hun krachten. Etzil had door zijn opvoeding en training als stadswacht van Tarnock Toil een grote kennis van zwaard vechten voor hij aan zijn reis begon. Na jaren onderzoek ontdekte Etzil dat er in Navassa een draak ooit was neer gestort en dat er zwaarden van de botten waren gemaakt verscholen lagen in een van de ruines. Hij trok onmiddellijk naar de stad, waar hij zijn zoektocht begon. Na enige tijd in Navassa en na zijn ontdekking ontmoette hij de elf Mesydan Terúnyal uit Yosugani, die net als Etzil op zoek was naar die wapens. Ze besloten samen verder te zoeken. Na dagen en weken zoeken in boeken, geschriften en het uitkammen van de omgeving vonden ze een oude ruïne met geschriften en tekeningen van draken. Ze gingen naar binnen en op een stenen tafel lagen twee wapens. Mesydan pakte een dolk die de slachtoffers een brandende pijn laat voelen als ze geraakt werden en Etzil een zwaard met zwarte markeringen. Het zwaard bleek vervloekt en Etzil heeft kreeg helse pijnen en werd bezeten door een demon. Ze wisten de demon met behulp van een magiër op te sluiten in het linker oog van Etzil. Na enige tijd vonden ze meer artefacten van draken en besloten een orde op te richten met als doel het beschermen van de artefacten en het vinden van meerdere. Genaamd “De Orde van de Draak”. De heren besloten naast het vergaren van artefacten ook mensen te trainen in vechtkunst, Ze begonnen in New Mederiaan, waar ze na een roerige tijd een vast kampement hebben weten op te bouwen. Na vele jaren is de orde gegroeid en zijn er door heel Eronvé aanhangers van de orde te vinden. Aanhangers herkennen elkaar en het dragen van het logo van de drakenorde.

Het kampement van De Orde van de Draak is echter enige dagen voor het begin van Summer Fantasy 2018 - On Solid Ground afgebrand. waarna de overgebleven leden hun toevlucht hebben gevonden in de oude vesting in Doinla . waar Etzil Tauri en een aantal trouwe leden het hoofdkwartier hebben gevestigd. Maar na verloop van tijd wilde een aantal leden weer opzoek naar artefacten en hebben in meerdere steden van Eronvé een kampement opgezet, van waaruit ze opereren. uiteraard met goedkeuring van Etzil Tauri.