Organisaties Van Eronvé

Organisaties van Eronvé

Hier vindt je de pagina voor alle organisaties binnen de wereld van Eronvé. Elk van hen hebben hun doelstellingen en motieven, waarvan sommige erg open en aanwezig zijn en de ander juist op de achtergrond opereert.

Werkt jouw karakter voor een organisatie en staat die hier niet beschreven? Stuur dan je organisatie door aan orakel@toysintheattic.nl. zodat jouw organisatie een deel wordt van de wereld van Eronvé. dit mogen van alle soorten organisaties zijn. wereldwijd bekent of juist heel lokaal.. je kan het zo gek niet verzinnen. Maar het is een deel van Eronvé en vult aan op jouw karakter. dus deel!!

Organisaties

De Alchemisten Gilde

Een gilde waar Alchemisten samenkomen om hun kennis te delen en uit te breiden. De ultieme doelen van het gilde zijn het vinden van het Levenselixer en het creëren van Goud.

Het Avonturiers Gilde

Dé organisatie voor de avonturier op zoek naar Geld en Glorie. Het gilde geeft quests aan de waardigen, die hun beloning kunnen vergroten door deze uit te voeren met extra uitdagingen.

Het Magiërs Gilde

Een gilde van magiegebruikers gericht op het begrijpen en ontrafelen van de mysteries van de Magie.

De Nachtraven

Een schemerorganisatie voor de minder bedeelden en moreel grijzen.

De Orde van de Draak

Een orde van Drakenaanbidders. Hun streven is Draakgerelaterde artefacten te vinden en te voorkomen dat deze in verkeerde handen vallen.